6 gotowych, zautomatyzowanych trybów gotowania, zapisanych w pamięci kuchenki.
Program czyszczenia parą wodną, która rozmiękcza zabrudzenia, by łatwo było zebrać je ściereczką.
Intuicyjny dotykowy wyświetlacz LED dla łatwego sterowania.
Kuchenka łączy w sobie innowacyjne technologie oraz mistrzowskie rozwiązania specjalnie dla Twojej wygody i spektakularnych efektów gotowania. Dzięki pojemności 50 litrów bez trudu przygotujesz większe dania, na które masz właśnie ochotę. Doskonały smak i perfekcja wykonania. Zawsze.
Kuchenka mikrofalowa zawiera 15 predefiniowanych ustawień automatycznych, które pomogą Ci przygotować wiele dań takich jak na przykład zapiekanka ziemniaczana, filet z łososia czy domowa pizza. Wystarczy, że wybierzesz jeden z nich, a urządzenie automatycznie dostosuje do niego parametry pieczenia.
Ceramiczna komora urządzenia zapewnia nie tylko wysoką efektywność jego pracy. Jest także wyjątkowo odporna na uszkodzenia i znacznie ułatwia czyszczenie wnętrza kuchenki mikrofalowej.
Dzięki technologii Steam Clean™ kuchenka mikrofalowa Samsung czyści się sama. Wystarczy wlać wodę na dno kuchenki i wybrać odpowiedni tryb oczyszczania, aby para rozmiękczyła pozostałości po gotowaniu, które później zbierzesz miękką ściereczką.
Idealny pomocnik w każdej kuchni. Jego przedni panel został wykonany z czarnego szkła i uzupełniony detalami ze srebrnej stali szczotkowanej, dzięki czemu wygląda niezwykle nowocześnie. Dzięki kompaktowym rozmiarom, jest odpowiedni także do zabudowy i możesz umieścić go na dowolnej wysokości. Specjalnie dla Twojego komfortu podczas codziennego gotowania.
* Należy sprawdzić, czy w opakowaniu produktu znajdują się wszystkie części i akcesoria. W razie problemu z urządzeniem lub akcesoriami należy skontaktować się z lokalnym centrum obsługi klienta firmy Samsung lub ze sprzedawcą.
Podczas krótkiego gotowania w kuchence mikrofalowej jedzenie jest gorące wyłącznie na zewnątrz, natomiast w środku jest zimne. Dlaczego?
Promieniowanie mikrofalowe służące do podgrzewania żywności w kuchenkach mikrofalowych dociera do żywności do głębokości około 2,5 cm. Dalsze gotowanie odbywa się na zasadzie rozpraszania dostarczanego ciepła wewnątrz produktu. Dlatego przy krótkich czasach gotowania, ciepło z zewnętrznych obszarów przygotowywanego dania nie ma możliwości dotarcia w głąb potrawy.